Triliçenin kökeninin Arnavut mutfağına dayandığını öğrenince, bu tatlının Balkanlar'dan Latin Amerika'ya kadar nasıl yayıldığını merak ettim. Bu kadar farklı kültürlerde neden bu kadar sevildiği hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, besin değerleri açısından bu tatlının dengeli bir diyet içinde nasıl yer alabileceği konusunda fikirleriniz var mı? Özellikle tatlılara olan düşkünlüğü azaltmak isteyenler için uygun alternatifler neler olabilir?
Triliçenin kökeninin Arnavut mutfağına dayandığını öğrenince, bu tatlının Balkanlar'dan Latin Amerika'ya kadar nasıl yayıldığını merak ettim. Bu kadar farklı kültürlerde neden bu kadar sevildiği hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, besin değerleri açısından bu tatlının dengeli bir diyet içinde nasıl yer alabileceği konusunda fikirleriniz var mı? Özellikle tatlılara olan düşkünlüğü azaltmak isteyenler için uygun alternatifler neler olabilir?
Cevap yaz